Til virksomheder

Lederloungens bidrag til organisationer

Kan jeres ledere skabe et autentisk, stærkt og meningsfyldt følgeskab, som samtidig leverer resultater og udvikling på højt niveau ?

Med over 25 års erfaring indenfor ledelsesudvikling og vækstdesign i bl.a. GfK, Novo Nordisk, Connect Denmark, Bikubenfonden, Falck-Ekdahl og Scale-ups, forstår jeg virkelig, hvilke centrale udfordringer der kan opstå i maskinrummet hos en organisation i transformation. 

Derfor er Lederloungen udviklet med fokus på at imødekomme, at tid og overskud er en af de mest knappe ressourcer hos nutidens ledere. 

I Lederloungen kombinerer vi den nyeste viden fra nogle af danmarks dygtigste ledelseseksperter, Masterclasses med et praktisk fokus på fremtidens lederskab, samt et eksklusivt netværk og community med ligesindede ambitiøse ledere. 

Hvilken værdi skaber lederloungen?

Adgang til eksklusiv ekspertviden

I Lederloungen bringer vi ekspertise og viden fra førende ledelseseksperter direkte til din organisation. Vores omfattende bibliotek af ekspertinterviews, masterclasses og øvelser giver dine ledere adgang til de nyeste tendenser og værktøjer inden for ledelse, som kan anvendes i deres daglige arbejde.

Værdifuldt netværk & community

Lederloungen tilbyder adgangen til et eksklusivt netværk af ligesindende og erfarne ledere. Dette er en mulighed som oftest ikke kan findes internt i organisationer, og som giver mulighed for at dele erfaringer og viden på tværs af brancher, hvilket kan bringe stor værdi ind i organisationer. I kan også med stor succes sende flere afsted, så de kan fortsætte og påvirke andre ledere i virksomheden.

Kontinuerlig udvikling

I Lederloungen understøtter vi organisationers kontinuerlige udvikling, gennem løbende læring og opdatering af vores indhold og ydelser. Vi holder os opdateret med de seneste trends og tendenser inden for ledelse, og sikrer, at I altid har adgang til den mest relevante viden og værktøjer.

Øget performance

I Lederloungen arbejder vi med et stærkt fokus på udvikling af ledernes eget lederskab og indre lederkompas. Dette arbejde er med til at forløse det fulde potentiale og øge performance hos både lederen selv, men naturligvis også de medarbejdere der ledes. Og er lederen en del af en ledergruppe, vil der være masser af inspiration og viden til de debatter I løbende har.

Ofte stillede spørgsmål

Lederloungen tilbyder en bred vifte af indhold, herunder ekspertinterviews, masterclasses, podcasts og værktøjer, der er designet til at imødekomme behovene hos fremtidens ledere. Vi arbejder derudover tæt sammen Lederloungens medlemmer for at forstå specifikke udfordringer og sikre, at indholdet og læringen i Lederloungen er relevant og anvendelig.

Vi forstår, at tid er en værdifuld ressource. Derfor tilbyder Lederloungen fleksible læringsmuligheder, der kan tilpasses til dine ledere. Vores indhold er tilgængeligt online, i både lyd og videoformat, således at de kan lære i eget tempo og på det tidspunkt, der passer bedst ind i deres hverdag. Vores fysiske netværks møder er “kun” 4 gange om året, og vi garantere at jeres ledere kommer hjem fulde af konkrete forbedringer og tiltag.

Et medlemskab i Lederloungen er en investering i udviklingen af dine ledere og styrkelsen af jeres ledelses- og organisationskultur. Platformen er udviklet sammen med ledere der er ambitiøse og udviklingsorienterede. Prisen er sat, således at alle virksomheder kan være med. Værdien af et medlemskab i Lederloungen er uvurderlig, da der ikke findes et lignende ledelsesmæssig tiltag i Danmark, hvor tilknyttede eksperter samskaber som de gør hos os. Vi er frontløbere i Norden, og det er vi stolte af !

I Lederlounge vil vi meget gerne tilpasse vores ydelser efter jeres konkrete behov. Derfor kan i kontakte Natascha Wordolff på Kontakt@lederloungen.dk eller +45 40795058, hvis I har særlige ønsker til jeres ledere. 

Der tilbydes særlige eksklusive designede interne Workshops hvis virksomheden tegner 10+ abonnementer, da vi ønsker at sikrer alignment og sam-skabelse, så virksomheden får mest mulig værdi.